Venda de palets

Seminous i usats

Calidad

Experts en Reacondicionar palets

A Fènix promovem la venda de palets usats, perquè indústries i empreses logístiques obtinguin un major estalvi en la manipulació i transport de les seves mercaderies.

Tenint en compte que un dels majors inconvenients radica en el control logístic dels palets usats i el retorn dels mateixos a l’empresa origen, és recomanable aprofitar els avantatges econòmics que ofereix la compra-venda de palets usats.

Reciclem i reparem tot tipus de palets de fusta vells o usats, deixant-los com a nous amb les màximes garanties de qualitat i, d’acord amb la normativa i certificació fitosanitària NIMF15 en cas de necessitat.

Recuperem

Reutilitza y
Redueix costos

Amb el reciclatge de palets, aconseguim allargar la vida útil d’aquests embalatges, optimitzant al màxim la seva utilització, a més de minimitzar la contaminació i evitar la petjada mediambiental. Amb la reutilització duem a terme una economia circular en la qual totes les parts es beneficien.

Amb la reutilització es redueixen significativament els costos en la cadena de distribució, aconseguint un gran estalvi respecte als palets nous ja que la fabricació comporta adquirir matèria primera provinent de la tala de boscos.

Reparació
de palets

En el nostre taller de fusteria comptem amb maquinària automàtica i semiautomàtica i, varies línies de producció, destinades a reacondicionar i deixar-los perfectament reutilitzables. Per aquesta raó disposem de grans estocs i d’un ampli catàleg de palets de segona mà de totes les mesures.

En les nostres instal·lacions realitzem una exhaustiva classificació dels diferents embalatges que recepcionem, inspeccionant amb detall l’estat general del palet i cadascuna de les peces de fusta i ancoratges, per a conèixer el grau de desperfecte que puguin tenir, per a la seva posterior reparació.

Els palets de fusta són usats pel 90% del mercat, i la raó radica en la seva magnífica relació qualitat-preu, la seva resistència, la seva facilitat de manipulació, la seva lleugeresa…, però també permeten la seva reparació si es danyen, substituint els llistons i tacs trencats o reforçant la seva estructura.

Entre els inconvenients d’utilitzar palets de fusta està la facilitat que tenen de patir desperfectes després del seu ús, deixant peces trencades, estelles i claus solts, o fins i tot problemes severs d’humitat que podreixen la fusta, a més de l’aparició de plagues d’insectes. L’avantatge és que tots aquests problemes tenen fàcil solució.

Consulta el nostre catàleg de palets semi-nous i usats.

COMPRA I VENDA
de Palets

Necessites comprar o vendre palets?