Redollida

Palets de fusta

Calidad

Sistema de recollida de palets

Els nostres proveïdors són part fonamental de la nostra activitat, d’aquí ve que una de les nostres polítiques de qualitat es basa en l’excel·lent servei tant a les persones com a les empreses que ens subministren mercaderia. Raó per la qual des de Palets Fénix oferim un nou servei de recollida de palets assegurant el millor tracte comercial, logístic i econòmic als nostres proveïdors.

Serveis de recollida

Comptem amb diferents modalitats per a la recepció de palets de fusta usats, tenint en compte la ubicació i el volum dels palets a recollir:

  • Quantitats molt reduïdes: és el proveïdor qui ha de portar els palets a qualsevol de les dues naus que tenim situades en Castellbisbal o Sant Boi, a la província de Barcelona.
  • Recollides periòdiques: dins de la província de Barcelona, podem integrar en la nostra ruta nous punts de recollida.
  • Grans volums: podem coordinar una recollida amb alguns dels vehicles de la nostra flota de camions, podent arribar a qualsevol racó de Catalunya i regions confrontants.

El nostre equip de professionals s’encarrega que l’experiència de venda de palets usats dels nostres proveïdors sigui el més satisfactòria i còmoda possible.

Com funciona

  1. Haurà de facilitar-nos les dades de contacte i la tipologia i quantitat dels embalatges a recollir.
  2. Les dades ens els pot facilitar per telèfon, email, o través del formulari.
  3. Realitzem la valoració econòmica del pagament i estimem la modalitat de la recepció de la mercaderia, responent en menys de 24 hores.
  4. Acceptada la proposta es coordina la recollida.
  5. Si la modalitat és de “recollir en el seu domicili” l’equip de logística organitza la ruta de camions per a incloure la recollida com més aviat millor.
  6. El propi transportista s’encarrega de la verificació de la mercaderia, de la realització de l’albarà i de coordinar la càrrega de la mercaderia.
  7. El pagament es pot realitzar al comptat i en el moment de la transacció per a quantitats reduïdes, o bé mitjançant transferència bancària en menys de 24 h per a imports elevats.

COMPRA I VENDA
de Palets

Necessites comprar o vendre palets?