Comprem

Palets usats

Calidad

Guanya uns diners extres amb la venda dels teus palets

Comprem palets usats, els reacondicionem per a la seva reutilització, evitant la tala de matèria primera i, els tornem a posar en circulació per al transport de mercaderies. Un sistema que beneficia a tots i que repercuteix en la cura del planeta.

Recuperem

Cura del medi ambient

A Palets Fènix apostem per la cura del medi ambient i l’optimització de recursos, donant-li una nova vida a cada palet utilitzat, per això comprem els palets usats o reciclats que les empreses ja no necessiten, per a un posterior reacondicionament i reutilització.

Allarguem la vida útil d’aquestes bases tan imprescindibles per al transport de mercaderia, evitant la necessitat de talar arbres per a aconseguir fusta per a la fabricació de nous palets, preservant el medi ambient.

Comprem tot tipus de

Comprem tot tipus de models i quantitats, indistintament de l’estat de deterioració que tingui, ja que fins al més mínim tros de fusta pot ser reutilitzat en la reparació de noves peces. D’aquesta manera es poden obtenir ingressos extres al mateix temps que les indústries es desfan d’aquells palets que no necessiten.

Paguem al comptat, en el moment en el qual recepcionem els palets usats, i el preu de cada palet dependrà del model i de l’estat d’aquest.

Adquirim saldos, lots i estoc variat. És una manera que els nostres proveïdors recuperin part del valor del palet usat alhora que eviten les despeses d’eliminació de residus, estalviant costos innecessaris.

Les mesures millor cotitzades són el europalet (120 x 80 cm), el palet americà (120 x 110 cm) i el display (60 x 80 cm), però també comprem altres mesures menys convencionals ja que el nostre catàleg de palets és molt ampli.

Consulta la nostra política de recepció de mercaderia i serveis de transport per a saber quina modalitat s’adapta millor a les quantitats que vols vendre.

COMPRA I VENDA
de Palets

Necessites comprar o vendre palets?